Zabranili web adresu Bodog Pokera, zbog prekršaja licence
2007-08-31 Barry Carter
Digao je veliku prašinu u online novinama, da je Bodog sredinom nedelje morao menjati URL adresu. U utorak vlasnik Bodoga, Calvin Ayre je izjavio da mu je firma zapala u probleme zbog svoje URL adrese (www.bodog.com). Juče je izašlo na videlo, da u pozadini te rasprave stoji jedna firma, sa imenom 1st Technology Inc. Firmu je predstavljao Dr. Scott Lewis i da od strane Bodoga nje bilo predstavnika, sud je izrekao potraživanje od $48,6 miliona dolara.
Zbog toga su Bodog.com domainu u utorak na sve servere stavili zabranu, tako da je posetioce očekivala crna strana. Ovo je značio veliki novčani gubitak firmi, kao i gubitak ugleda. Čak ni preko pretraživača Google ne može se ništa naći o igraonici.
Oni koji kliknu na "online poker" ili "sportsko klađenje" takođe teško da nalaze nešto!
Bodog Poker se trudio da nađe brzo rešenje za ovaj problem, i napravili su jednu novu web stranu pod imenom - www.newbodog.com. Ovo su brzo popunili sadržajem i funkcijama, koji je imao i raniji sajt, ali i dalje imaju neke tehničke probleme. Calvin Ayre je dao sledeću izjavu: "Borićemo se protiv odluke. Siguran sam da ćemo pobediti na kraju, ali ne bi voleli da sprečavamo mirnu igru naših igrača, zato smo i napravili novu web stranicu www.newbodog.com Trudićemo se da u najkraćem roku dobijemo istu stranicu kao što smo i ranije imali."
U utorak i juče je bilo malih problema oko uključivanja na web stranu, ali se već danas čini, da se sve polako vraća na staro. Jedino igrači moraju, ako hoće da igraju u Bodog Pokeru da idu na www.newbodog.com stranicu!
PokerNews: Isprobaj i Ti novu stranicu, i ako se registruješ preko yu.PokerNews.com, odmah dobijaš 10% bonusa do $1,000!!!